Karten en Led bowlen

Karten en Led bowlen

Karten en Led bowlen

Indoorkarten met fly-over

Karten voor volwassenen

Bij ons race je in Sodi karts met een motorvermogen van 200 cc en 6,5 pk waarmee je binnen no time op topsnelheid zit. De coureur met de snelste ronde is de winnaar! Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen bestaat uit een schitterend breed circuit met FLY-OVER en uitdagende bochten. Helmen en overalls zijn aanwezig en gratis te gebruiken.

Leeftijd vanaf 14 jaar, LET OP: ID OF PASPOORT IS VERPLICHT!

Een heat kost € 17,50 en duurt 10 minuten.
Heb je geen eigen helm dan ben je verplicht een balaclava (helmmuts) te dragen, deze kun je bij ons kopen en kost eenmalig € 2,50

Members

Vanaf 14 jaar kun je lid worden van Euro Indoor Karting & Bowling Swalmen en koop een eigen pas met veel voordelen! De pas kun je laten opladen met nieuwe heats, hoe meer heats hoe goedkoper! Nu moet je nog aan een aantal voorwaarden voldoen, je gaat een licentie halen en dan mag je overstappen naar de snellere karts.

KARTEN VOOR KINDEREN

Tot 14 jaar kart je met de kinderen mee. Vanaf 7 jaar met een minimale lengte van 1.30 m mag je in de kinderkarts bij Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen. Tijdens speciale kindertijden karten alleen kinderen op de baan.

Heb je geen eigen helm dan ben je verplicht een balaclava (helmmuts) te dragen, deze kun je bij ons kopen en kost eenmalig € 2,50.
Een kinderheat kost € 12,50 en duurt 7 minuten.

DUOKARTS

Verder beschikken wij over duokarts. Ben je om welke reden dan ook niet in staat zelf in een kart te rijden kun je toch het optimale racegevoel ervaren door mee te rijden in onze speciale duokarts! Enkel volwassenen vanaf 18 jaar mogen zelf rijden in deze duokarts. Als bijrijder ben je minimaal 5 jaar oud en 1.10 m.

Deze heat kost € 12,50 en duurt 7 minuten. Duokarts rijden uitsluitend met kinderheats mee.

Veiligheid & Hygiëne

De veiligheid van het karten staat bij Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen voorop. Pas op met lange haren! Zorg dat je een elastiekje bij je hebt. Onze Sodi karts zijn uitgerust met speciale hoofdsteunen en andere veiligheidsvoorzieningen, waardoor de kans op verwondingen bijzonder klein is.

Deze voorzieningen dragen bij aan de veiligheid op de baan. De coureurs zijn verplicht een helm te dragen. Alle deelnemers worden vooraf grondig geïnformeerd over de geldende regels tijdens het karten en natuurlijk is het personeel graag bereid enkele nuttige tips te verstrekken om de rondetijden nog scherper te stellen. Omwille van de hygiëne is een balaclava verplicht. Helm en eventueel een raceoverall worden door Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen in bruikleen verstrekt. Dichte schoenen zijn verplicht.
Naast de hygiëne wordt ook volop aandacht besteed aan diverse milieuaspecten. Zo is de pitstraat van Euro Indoor Karting Swalmen voorzien van een vloeistof dichte vloer.

LED BOWLING

BOWLING VOOR IEDEREEN

Euro Indoor Karting & Bowling Swalmen is in het bezit van 4 Led Bowlingbanen in ons souterrain, deze zijn voorzien van speciale ledverlichting die de banen in alle kleuren kunnen veranderen, hierdoor krijg je een heel speciaal effect.

Voor de kids komen er speciale bumpers automatisch omhoog en verdwijnen ook weer als een volwassene gaat spelen.

Let er wel op dat de bowlingbanen alleen via een trap naar beneden te bereiken zijn! Er zijn geen honden toegestaan! Op de bowlingbaan zijn max. 6 personen per baan toegestaan!

Speciale schoenen zijn verplicht en zijn gratis te gebruiken.

Een bowlingbaan kost € 35 per sessie van 55 min. maximaal 6 personen per baan. (spelers/geen spelers)


Cadeaubonnen

De bonnen kunnen afgehaald worden tijdens openingstijden en besteld worden via info@kartcentrum.nl. We sturen de bonnen graag op!

Leuk cadeau voor elk moment.....

De bonnen gaan per heat kind of volwassene. Ook kun je een bowlingsessie cadeau doen.

Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen logo
OPENINGSTIJDEN

Ma

Gesloten

Di

Gesloten
morgen vanaf 16u geopend

Wo t/m vr

16.00u - 23.00u
kinderkarten 16.00u-18.00u

Zaterdag

12.00u - 23.00u
kinderkarten 12.00u-15.00u

Zondag

13.00u - 22.00u
kinderkarten 13.00u-15.00u

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA:

Copyright © Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen | Cookie voorwaarden | Design and creation by Appart